Papagalii
3 participanți
Pagina 1 din 1
Papagalii
Inteligenti si sociabili papagalii reprezinta animalul de companie ideal pentru toate varstele pot fi dresati de la o varsta frageda insa doar daca sunt singuri pe de alta parte convietuirea in pereche le dubleaza perioada de viata
Eu sunt detinatorul a doi perusi de care nu ma mai pot despartii au aprox4 ani si sunt o pereche frumoasa intodeauna gata de joaca singura problema este dezastrul pe care il fac in colivie mai ales in perioasa de penaj cand isi schimba penele dar compenseaza prin multe alte calitati
Eu sunt detinatorul a doi perusi de care nu ma mai pot despartii au aprox4 ani si sunt o pereche frumoasa intodeauna gata de joaca singura problema este dezastrul pe care il fac in colivie mai ales in perioasa de penaj cand isi schimba penele dar compenseaza prin multe alte calitati
Re: Papagalii
mm...sunt printre animalele mele preferate. am avut un perus, am crescut cu ea, din clasa I; pana acum...vreo 2 luni cred, cand a scapat din colivie din greseala, pe balcon. D:
Amy~- Mesaje : 47
Data de inscriere : 06/07/2010
Varsta : 30
Localizare : Lugoj~
Re: Papagalii
Deci perusul tau a trait 9 ani :O ... Eu am avut un perus pe care il chema Hedwig . Presupun ca stiti cu totii de unde vine numele . A trebuit sa il dau ... Charlie (cainele) avea permanent ceva de impartit cu saracul si de cateva ori a daramat colivia
repp4radu- Radu
Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 29
Localizare : Lugoj
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Ian 20, 2011 1:57 am Scris de repp4radu
» Photoshop
Joi Ian 20, 2011 1:56 am Scris de repp4radu
» Vreau sa vad o dramaaa
Joi Ian 20, 2011 1:54 am Scris de repp4radu